2014.02.01. 19:40
Ananászleves
Larita konyhájából...
Hozzávalók:
1 doboz ananász
1 ananászos doboz víz
szegfűszeg
mazsola
vanilás cukor
Elkészítése:
Az ananászt a vízzel feleszem főni, belerakom a szegfűszeget. Közben a tejet a pudinggal összekeverem. Amikor már 10 percig főtt az ananász, ráöntöm a habarást, és bele teszem a mazsolákat. Az összeforralt levest leveszem a tűzről, és a végén hozzáadom a vaníliás cukrot .
Hűtse le, és fogyassza egészséggel.
Jó étvágyat.
A receptet beküldte: Larita.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.